Je bent niet ingelogd

Het team

We stellen je graag het team van Ommetje Nederland voor!

Marco

Ik ben Marco, woon in Dordrecht ik geocache sinds september 2014. Daarvoor ben ik naast mijn werk jarenlang actief geweest als vrijwilliger bij de plaatselijke Hockeyclub.

Ben getrouwd met een Italiaanse en we hebben twee volwassen zoons. Ik heb een aantal jaren geleden het Rondje Vlaanderen ontdekt, dat vond ik een leuk idee en het waren in de meeste gevallen ook leuke caches. Sindsdien loop ik met het idee rond om ook zoiets in Nederland op te zetten alleen was het bouwen van een website iets wat ik niet zelf kon.

Met de kerst van 2021 heb ik de Geo-advent kalender ontdekt en omdat die site eigenlijk de basis dingen kon die voor zoiets nodig waren heb ik contact gezocht met de maker. Dat bleek Gilian te zijn en hij zag het (gelukkig) wel zitten om voor het Ommetje Nederland een website te bouwen en onderhouden.

Mijn taak bij het Ommetje is vooral het beantwoorden van de mails, aanmaken concept listings voor de nieuwe aanmeldingen en contact houden met de CO's.

Gilian

Ik ben Gilian, ook wel bekend als geoGilian, sinds 2012 op regelmatige tijden bezig met geocaching. Ik ben niet zo van de nummers, ik houd meer van mooie geocaches of van een geocache door een interessant of mooi gebied. Die geeft ik dan ook graag een favorietpunt.

In de afgelopen jaren ben ik bij verschillende initatieven op geocache-gebied betrokken geweest. Zo was ik co-host bij de Geocache Radio podcast, zorg ik ervoor dat er sinds 2018 ieder jaar in de december GeoAdvent gespeeld kan worden en soms word ik nog wel eens gevraag om hier-en-daar bij te springen als er vragen zijn over het gebruik van de geocaching API.

Toen Marco begin 2022 vroeg ik mee wilde werken aan Ommetje Nederland was ik gelijk enthousiast. Ik was wel bekend met Rondje Vlaanderen, maar had er nog geen geocaches van gelogd. Zo zijn we samen begonnen met het uitzetten van de plannen en de bouw van de website.

Bij Ommetje Nederland ben ik de programmeur en website beheerder. Ik probeer het zo goed mogelijk draaiend te houden zodat alle logs gelogd kunnen worden en zodat iedereen zijn verdiende banner op zijn profiel kan zetten.

Ian

Ik ben Ian en woon in het mooie Groene Hart van Nederland, aangenaam kennis met jullie te maken. In 2020 ben ik begonnen aan deze hobby Geocaching. Ik heb diverse GeoTours gedaan en vind het een super leuk en tof concept met codewoorden. Inmiddels heb ik ook verschillende leuke favoknallers mogen bezoeken. Voor mij draait het niet om zoveel mogelijk puntjes te verzamelen maar mooie landschappen en omgevingen te ontdekken vol met nieuwe en leuke ervaringen en zeker ook favoknallers.

Via een bevriende cacher heb ik kennis gemaakt met het initiatief 'Ommetje Nederland' en dit concept sprak mij, met de kennis en ervaringen van de GeoTours, direct aan. Inmiddels heb ik zelf ook een 'ON Cache' geplaatst ergens in het Groene Hart maar welke dat is mag jullie zelf ontdekken 😉. Sinds juli 2022 ben ik bij het ‘Ommetje Nederland’ Team gekomen om de kwaliteit te verbeteren en de 'ON Community' verder uit te bouwen. Mijn functie is grafisch ontwerper: Huisstijl ontwikkelen / Banner en Cachepagina ontwerpen voor verschillende gemeenten / Diverse andere werkzaamheden.

Op dit moment sta ik in de startblokken om naar de volgende ‘Ommetje Nederland’ Cache op zoek te gaan en ik wens jullie ook veel cache-plezier 😃.

Ommetje Nederland op social media