Je bent niet ingelogd

Hallo geocacher

Ommetje Nederland gebruikt de Geocaching Live API for user authentication (inloggen). Deze authenticatie wordt gebruikt om met jouw Geocaching.com acount in te loggen bij Ommetje Nederland.

Je stuurt geen login informatie naar Ommetje Nederland. Als je op de "Authenticate"-knop klikt wordt je doorgestuurd naar de geocaching.com website om je te authentiseren voor Ommetje Nederland. Als je Ommetje Nederland toelaat geef je Ommetje Nederland toestemming om informatie over je op te halen uit je geocaching-account, bijvoorbeeld je gebruikersnaam en we controleren op die manier of je de geocaches ook op geocaching.com heb gelogd. Deze data wordt gebruikt volgens de richtlijnen van de Geocaching.com API License Agreement.

Je kan de rechten van Ommetje Nederland altijd intrekken op de website van geocaching, door te gaan naar Geocaching.com Authorizations.

Ommetje Nederland houdt alleen data bij die nodig is om deze site te laten werken. Hieronder verstaan we je geocachenaam, je gevonden gecaches die te maken hebben met Ommetje Nederland. Als je zelf een geocache wilt aanmelden voor Ommetje Nederland zullen we ook je emailadres vastleggen.

Ommetje Nederland maakt gebruik van cookies om de site zo optimaal mogelijk te laten werken. Door in te loggen/authentiseren geeft u toestemming om cookies te gebruiken.

Ommetje Nederland gebruikt de Geocaching API. De API wordt mogelijk gemaakt door de steun van de Geocaching Premium Members. The API geeft externe developers de mogelijkheid om met GeocachingHQ te werken en gebruik te maken van hun produkten en services voor de community. API developer applicaties zijn ontworpen om te werken met de diensten van geocaching.com en leveren extra diensten aan de geocaching community.

Ommetje Nederland op social media